Öland

Öland
Solnedgång

söndag 10 september 2017

Äntligen

Var uppe till 8 idag också. Dock endast sittande i sängen och läsande på nätet. Men till 10 var jag uppe och klar. Hade tom tagit mig till affären för att köpa potatis till middagen och lite annat. Idag blev det nämligen köttfärslimpa med potatis till middag. Maken valde bort potatis dock. Jag började att klippa gräset och maken tog över. Det var fortfarande väl blött men det var väl högt att låta bli nu när det äntligen var fint väder.


För det har varit fint nästan hela dagen. En aning mulet på förmiddagen men sen blev det bara bättre och bättre ju längre dagen gick. Maken roade sig med att rensa svamp och jag fick nöjet att steka den. Så nu finns ytterligare 5 omgångar med svamp för att göra sås till vintern. Har även fått ihop ytterligare 2 matlådor till mig och en betydligt större till maken. Han får även denna gång välja på att äta allt på en gång eller dela upp på flera.


Ena grannen har varit inne och fikat. Skickade med ett par polkagrisar till döttrarna. Har packat väskan så allt är klart till i morgon. Behöver bara stiga upp till halv fem och fixa till korgen med maten som ska med. Maken får ta det i bilen. Själv tänker jag gå och lägga mig för att sova igen när han har åkt vid 05. Hade bussarna gått lite vettigt hade jag putsat lite fönster i morgon. Men se det gör de inte. De går inte ens en gång varannan timme. Och gå hela vägen till Borgholm för att ta bussen tänker jag inte. (Sen hoppas jag att det som utlovat INTE blir regn.) Dags att sova om jag ska klara av att packa ner det som ska med i morgonbitti (läs natt). God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar