Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 28 september 2017

Dagen som försvann

Hade glömt ställa o väckarklockan så jag vaknade nästan en timme tidigare än nödvändigt. För nu när jag är själv så är jag klar på ca 20min. Och vill jag då gå ca 10 i sju för att hinna gå till jobbet så behöver man ju inte väckas halv sex. Nåja, jag försov mig iaf inte. Tyckte dock att jag var ute i så god tid att jag tog en aning längre runda till jobbet och blev en aning sen. Tänker jag inte göra om i morgon.


Hade besök av kollegan från systerfabriken. Han behövde öva på leverantörsrevisioner. Vi är leverantörer till dem så han fick öva hos oss. Han hittade rätt mycket utan hjälp. Hade han krävt mer bevis och det hade varit en skarp revision så hade vi haft att göra till påsk. Han kommer att bli bra. Vi passade på att gå igenom lite annat också. Och plötsligt behövde han åka för att hinna hem någorlunda vettigt. (Eller iaf innan 22.) Jag fick skumma igenom det viktigaste och plötsligt hade klockan passerat 17.


Gick nästan raka vägen hem och lämnade väskan för att gå ut igen. Var skönt att gå så jag var ute till klockan var väl 21. Har inte sprungit gatlopp så tillvida att jag var genomsvett men jag har rört på mig mest hela tiden. Sen km jag på att jag hade glömt att äta. Dock hade jag hunnit med ett besök och handla lite av varje. Som lite nödmat. Det vägde dock inte mycket så det bar jag omkring i ca 1,5 timmar.


Disken är fixad, väskan är förberedd och tänderna borstade. Ska bara av sluta detta så jag kan stänga av datorn och packa ner den. Blir ryggsäck i morgon. Tänker ha den packad så jag bara behöver springa upp och hämta den innan tåget. Till jobbet tänker jag nog inte ta mer än nycklar, passerkort, telefoner och nycklar. Allt för att kunna gå fort och hinna med ett någorlunda tidigt tåg. Skördefesten har börjat nu och i morgon är det konstnatt. Brukar vara en del folk då. Vill inte komma med ett alltför sent tåg. Nåja det lär lösa sig. Först sova så det blir fredag. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar