Öland

Öland
Solnedgång

måndag 25 september 2017

Dag ett av fem

Detta är en vecka som inte kommer att gå till historien som lugn. För kollegorna på kontoret är på utbildning hela veckan. Och chefen reser i morgon och är borta resten av veckan. Kvar blir jag som får täcka samtliga. Kompenserat detta med att begära ledigt hela vecka 45. Kalendern är smockfull fram tills dess. Och egentligen har jag ett möte den veckan men det tänker jag flytta på. Brukar gå bra. Håller alltså tummarna att det gör det denna gången också. Annars får jag ha det hemifrån. Det varar en timme och sker över internet.


En aning kaos på jobbet men kunde iaf hålla det någorlunda flytande och ändå hjälpa chefen med det han behövde vet osv. Hade tänkt att smita hem tidigare för vädret var kanonfint. Blev alltså kvar mer än nödvändigt istället. Men det var kanonskönt att gå hem dock fick jag ta mig jackan. Jag bara åt sen tog jag med maken ut på en promenad. Han hade dock bråttom så det gick undan utan dess like. Men det är säkert nyttigt det också.


Det mesta är redan förberett för morgondagen. Funderar ändå på att slå ihop datorn och ta det lugnt i stället. Kändes som huvudvärk var på g i eftermiddags och det har jag varken tid eller lust med denna veckan. Maken låg för övrigt när jag kom hem och hade ont. Fast det klart har man ont i huvudet så har man iaf ett. Fast det brukar vara trevligare om det inte värker. Hoppas huvudvärken håller sig borta men att det fina vädret stannar veckan ut. Hur det än är så känns livet bättre med sol och blå himmel. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar