Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 4 april 2019

Hänt så här långt

Ett litet senare inlägg men som kommer att delas ungefär samtidigt. Än funkar bloggen och veckan har varit mer stressig än nödvändigt. Det ser dock ut som om det så sakteliga håller på att bli bättre. Det tråkiga är att kollegorna har precis samma röra. Annars brukar iaf någon ha det lite bättre och då kunna agera bollplank och hjälpa till att räta ut funderingar. Nu har jag ändå haft tur att chefen trots att denne inte är på plats har kunnat hjälpa mig att pysa så jag har kunnat få mitt jobb gjort. Men långa dagar har det blivit.


Hade lite förhoppningar att hinna med lite mer "hemma" än jag gjort. Och med hemma menar jag lägenheten. Har dock inte gett avkall på mina promenader även om de har fått ske i lite raskare takt samt att det är ljusare en timme längre. Först går jag en runda själv sen har jag plockat upp maken för att få sällskap sista delen. Här finns ett par sjöar man kan gå runt men än har det bara blivit en den del av dem och inte runt hela. Behöver mer tid och lite mer ljus eller iaf ljusare kvällar.


Nu skall jag dock packa väskan för i morgon blir det kort dag och en utflykt till Västervik. Har målarträff där på lördag. Dags att sätta fart om jag ska orka upp i morgon så jag kan komma iväg i tid. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar