Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 7 februari 2019

Det går fort när man har roligt.

Så var det torsdag igen. Började dagen rätt lugnt. Visste att jag inte skulle hinna hem efter 8 timmar oavsett. Men hade dock inte tänkt mig att missa både frukost och lunch så efter 17 tyckte jag att jag kunde gå oavsett. Eller mer exakt kände jag att om jag fortsatte skulle jag bara röra till det så jag sparade ner det jag höll på med och stängde av. En stund senare var jag på väg hem.


Kom en bit sen mötte jag upp maken för snabbmat. Kände absolut inte för att fixa något själv. Kände mig dock något piggare av frisk luft. Så jag slog med det värsta av det värsta. Ostburgare med strips och cola. Huvudet behövde socker. Efter maten som åts på plats promenerade jag ytterligare en timme innan jag var hemma. Eller mer exakt jag spelade pokemon. Var ett par räder och det fanns folk som ville hjälpa till. Gick bra för de flesta och åt skogen för mig. Eländet vill inte bo hos mig. Så jag får hoppas de övriga vill nästa vecka också.


Väl hemma har jag vattnat och förberett lite inför helgen som kommer. Ska borsta tänderna och sedan försöka sova. Hoppas hinna med det mesta som behöver göras i morgon på jobbet så jag slipper jobba något hemma denna helg. Dock litar jag inte på vädret så datorn lär få följa med iaf. Skulle det bli oväder kan jag alltid jobba hemifrån tills det lugnat sig så pass att man tar sig fram. Inget jag ser fram emot att göra men det skulle funka om det krisar. Men först ska fredagen klaras av. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar