Öland

Öland
Solnedgång

måndag 4 februari 2019

1a dagen avklarad.

Kom upp och blev klar. Gjorde mig iordning, fixade maten och tog ur mitt passerkort från jobbväskan och gick till jobbet. Vädret var inte så trevligt så det fick bli genaste vägen. Bara för att komma fram till jobbet och komma på att jobbdatorn hade varit bra om jag fått med mig. Den ligger ju i jobbväskan. Suck. Fick dock lånad avdelningsbilen och köra hem och hämta den. Och näste man fick en skrapad bil samt varmkörd. Chefen som var näste man att köra den uppskattade det iaf….. (Jag är dock upplärd av chefen så förvirringen skyller jag på denna.)


Förmiddagen bara försvann. Ett par möten, lite städning av uppgifter som kom upp under dessa och så var det väl lunch. Eftermiddagen var en aning segare men mest för jag började bli trött. Det blev till att gå hem i tid. Och bara en liten omväg. Behöver ju komma ikapp stegen jag missade med att ta den närmaste vägen på morgonen. (Eller så ville jag ha klarat av alla uppdrag jag kunde få i spelet innan jag kom hem.)


Blev dock ytterligare en promenad innan jag tog mig tid att äta. Maken hade jag skickat att handla på vägen hem från jobbet. Hade dock glömt att kolla min mjölk. Den var inget kul. En aning klumpig. Den förvisade jag. Och inte kollade jag innan min andra promenad för då hade jag kunnat köpt en liter då. Nåja fick gå ändå. Nu återstår att borsta tänderna så trötta tisdag inte blir onödigt trött. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar