Öland

Öland
Solnedgång

söndag 3 februari 2019

Blöta fötternas helg

Fredag funkade som den brukar. Som tur var så slocknade jag tidigt under kvällen. Dock först efter en hyfsad promenad som blev en aning längre än planerat. Glömde tiden. I lördags var det att smita upp tidigt. Vaknade långt före väckarklockan och tur det. För när väl den ringde var jag redan klippt i Kalmar. Tom maken var färdigklippt när den ringde.


Efter klippningen blev det till att investera i en laddare till min Powerbank. För den hade jag givetvis glömt. Och det var billigare med laddare än att köpa en powerbank till. Till Borgholm och en sen frukost eller vad man nu ska kalla det när jag hellre köper en macka än en kaka. Handla det som behövdes. Därefter hem och dona lite med tvätteriet fast biltvätten tog vi innan vi lämnade Borgholm. När tvättandet av kläder var klart, maten äten osv så blev det en tur till Borgholm. Makens bil ville också bli tvättad. Under tiden spelade jag pokemon och promenerade. Väl hemma var fötterna blöta.


Skorna hann inte bli torra nog för en runda till. Vaknade lika tidigt idag så klockan 9,30 var jag i Borgholm för att ta mig en 2,5 timmars promenad. (Efter att ha kört fast bilen som maken fick hjälpa mig att få loss. Min skyffel är inlåst på fel ställe.) Det hade kommit en hög med snö under natten och den var inte borta ens tills jag lämnade Borgholm. Dock var vår gata ren när jag kom hem. (Och på väg ner till Borgholm hade några vänliga själar iaf kört upp spår så man kom ut.)


Väl hemma var tanken att vattna blommorna och sedan laga mat. Blev ändrade planer. En promenad med Chippen och co. Fick ta mina nästan torra skor En sak är säker kondis för att vandra över stubbåker har jag inte. Kramp av och till och hemma var skorna genomblöta av blöt snö och resten av mig av svett. Fick bli en dusch innan maten. Efter en hög med matlådor, vattnade blommor, disken diskad osv var det till att packa ihop och ta sig till jobbet. Tog inte riktigt lika lång tid idag som förra söndagen. Tack och lov. Nu är väskorna tömda och jag behöver sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar