Öland

Öland
Solnedgång

måndag 12 oktober 2015

Tröttmössa

Vaknade trött och är fortfarande trött. Fick iaf alla sängkläder och handdukar tvättade. Numera är sängen renbäddad med nytvättade lakan. Inte så illa. Men vi passade på att gå ut och gå medan det var i torktumlaren. Har därmed också fått ihop mina steg för idag. Och än hinner jag med några till. Fast det är inte så långt till tandborsten men iaf.


När vi kom till lägenheten igår så hade tv-n börjat att pixla bilden. Vilket troligen beror till största delen på antennen eller mottagaren. I vilket fall som helst behöver jag komma ihåg att maila hyresvärden och omtala problemet. Om det nu inte beror på att de har lyckats att skada kabeln när de har renoverat i utrymmet jämte. Som vi tror att de håller på att göra en lägenhet av. Men det lär vi upptäcka isf.


Nu är det sova som gäller. Har storbesök på jobbet denna vecka så det lär bli en hel del akututryckningar. Jag har dock processrevision inplanerad. Brukar vilja ha två dagar på mig, vill jag hinna klart denna vecka behöver jag börja i morgon. Har nämligen eftermiddagarna fullbokade redan så de är inte tillgängliga. Med andra ord lika bra att släcka ner och sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar