Öland

Öland
Solnedgång

fredag 23 oktober 2015

Fredag.

Vaknade och kände mig lite tjock i halsen och lite halvsvårt att andas. Men inte värre än att när jag väl var klar för att åka till jobbet så kände jag mig som vanligt.  Någon timme efter lunch var det som om någon drog ner en rullgardin. Jisses så trött jag blev.  Nåväl jobbade på tills maken kom och hämtade mig.


Hann inte lämna innan jag sov. Sov sedan hela vägen till Nybro där maken tankade, Fortsatte sedan sova till straxt söder om Borgholm. Har nu rejält ont i halsen och har fått tillbaka det tjocka i halsen. Blev ett snabbt stopp på Ica för att inhandla något att äta till frukost i morgon. Glömde köpa ris sen hade jag haft till middag också.


Saknade mycket steg väl hemma. Och klockan var hyfsat mycket. Förvisso så hade jag väl kunnat strunta i det idag men då blir det värre i helgen med mycket steg att ta igen. Bara att ta på sig skor och jacka och gå ut. Målet var att iaf få ihop 6000 steg idag. Då skulle det "bara" vara 9000 steg per dag kvar. Nåja väl inne igen hade jag fått ihop drygt 8000 steg. Ska väl erkänna att mycket mer har det inte blivit. Men nu saknas det iaf "bara" 12500steg för att klara veckans mål.


I morgon vill maken ha hjälp med lite inoljning och målning av vissa brädbitar till förrådet. Måtte jag vara piggare då. Annars blir det jobbigt. (Och måtte det ge mååånga steg.) Lovade nog att olja in allt ändträ också när jag tänker efter. Maken kommer inte att lata sig under tiden utan ska försöka få upp pappen och vattbrädorna eller vad de nu hette. (Det är dem jag ska ha målat först.)

Nu ska jag iaf krypa ner och sova lite till. Är rejält trött redan. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar