Öland

Öland
Solnedgång

måndag 26 oktober 2015

1-a dagen avklarad

Kan erkänna att man var lite seg i morse när man steg upp efter bara 4 timmars sömn.  Men jag hann till tåget som var i tid även vid ankomsten på Kastrup. Jag hann köpa lite frukt och vatten innan planet gick. (Var för trött för att äta mer.) Överlag gick det bra tills vi skulle boarda planet. En halvtimme senare ungefär mot vad som stod på biljetten. Har man sedan bara en timme till nästa plan så kan Ni själva tänka Er vad som for genom huvudet.


Innan vi lyfta var vi 55 minuter försenade. Tydligen hade de flugit på en eller flera fåglar på väg till Kastrup. Vad hjälper det när man mellanlandar I Frankfurt där man ska bussas mellan flyg och terminal och tvärtom? Men jag hann, hann tom med första bussen ut till planet. De var tydligen en kvart försenade. (TACK OCH LOV!)


Väl i Lyon fanns där ingen chafför som stod och väntade. (Och skulle jag ha väntat på den turen utan att ha kontaktat leverantören hade jag stått där än!)  Hur som en dryg timme senare än färdplanen var jag på hotellet iaf. Jag hann med en kortare promenade så jag fick lite frisk luft också. Hur frisk den sedan var med all trafik vet i katten, men ut kom jag em knapp halvtimme.


Har hunnit med en hel del mail och telefonsamtal under dagen. Ska bli skönt när man är tillbaka och kan städa av den biten rejält. I morgon blir jag hämtad klockan 8 för transport till leverantören. För att sedan gå igen om deras process fram till 14. Mackor är beställda runt lunchtid. Vi får helt enkelt äta det medan jag förhör dem om skriftliga bevis. Sen hoppas jag att inget av planen är försenade i morgon. Annars blir det väldans jobbigt.

Nu är det iaf dags att sova. Behöver vara pigg i morgon. Jag som varit trött en stund nu. Bilder från dagens korta promenade kommer när jag är hemma igen. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar