Öland

Öland
Solnedgång

fredag 9 oktober 2015

Hemma

Åkte tidigt i onsdags till Tyskland för att färdigställa en revision, sammanfatta den samt gå igenom risker osv. Detta skulle göras igår torsdags tillsammans med en italiensk kollega. Kom till tåget tid, hann ner till flygplatsen och hann tom hitta något att äta i hyfsat lugn och ro. Försökt ha koll på mail osv. Svarade på det jag kunde och hoppades sedan på fungerande internet på hotellet. Hoppas kan man ju alltid. Hur jag än gjorde fick jag inte liv i det.


Kollegan kom sent men vi skulle mötas i lobby-n leta rätt på en restaurang och äta en bit medan vi förberedde gårdagen. Vi fick hålla på ett par timmar men blev iaf klara. Sen tillbaka till hotellet och försöka sova 5 kvart i timmen. Vi behövde åka till leverantören tidigt för att hinna med allt. Något sena blev vi men vi kom iväg, vi hann göra det som behövdes och jag kunde låta kollegan köra hem i någorlunda tid. (Han räknade med att vara hemma runt 23.)


Själv skulle jag åka tillbaka till hotellet, försöka få liv i internet och beta av mailen samt lite annat smått och gått. Gav upp efter en halvtimma och tog mig en promenad för att tömma huvudet. Kan tala om att det är rätt vackert i Landsberg am Lech's gamla stad. Med promenaden fram och tillbaka samt med de gator jag vandrade upp och ner fick jag ihop en promenad på 1,5 timmar. Därefter var jag för trött för att leta efter en restaurang för att äta. Fick bli nödmaten. Dvs wasa's knäcke och frukt. Vatten hade jag också till.


Vid 21,30 gav jag upp gårdagen. Med ett huvud som inte ville vara med var det lika bra att lägga sig. Skulle dessutom upp tidigt idag. När det inte är köbildning tar det 1 timma och 1 kvart till flyget men när jag skulle köra så skulle det vara i värsta rusningstrafiken. Alltså lika bra att dubbla tiden då det även var en massa vägbyggen. Hann dock till flygplatsen och trafiken flöt på bra hela vägen även om man inte kunde köra så fort som man fick. Men fram kom jag, hann med flyget gjorde jag och även tåget.


Maken var snäll och hämtade mig vid tåget. Han hade lovat detta innan så jag hade varit snäll och köpt honom en ny whiskysort som ska avsmakas vid lämpligt tidpunkt. Nu ska jag dock försöka sova 7 kvartar i timmen tror jag. Behöver köra in bilen till verkstaden så de kan fixa den i veckan som kommer. Detta behöver dock göras tidigt då maken som ska köra hem mig ska elda hyfsat tidigt i morgon. (Om det nu inte regnar förstås.) God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar