Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 20 oktober 2015

Trötta tisdag borta

Eller iaf är den det snart. Jobbet gick ok å andra sidan var det utbildning hela dagen idag och ändå hann jag med en leverantör och lite annat på vägen. Hade dock lovat att köra kollegan från Kungsör till stationen efteråt. Därefter tog jag också kväll och har därmed bara jobbat drygt 8 timmar idag. Kortaste dagen på länge om vi bortser från fredagar när jag inte reser.


Redan före 18 hade jag idag fått ihop mina steg. Blev därmed ingen promenad efter jobbet. Dock har jag varit väldigt trött och seg idag. Har därmed inte heller fått ihop något vidare med bonus steg. Är iaf inte minus och ibland får man väl vara glad för det. Skulle eentligen ha dammat av rören uppe i taket idag men det orkade jag inte heller. Det gäller att man är en aning piggare i morgon annars blir det jobbigt på torsdag.


Tänker straxt plockar ihop datorn, borsta tänderna och krypa ner. Inte för inte jag kallar tisdagar för trötta. För trött har jag varit sedan 19 typ. Måtte jag vara piggare i morgon. Behöver både promenad och städa i morgon. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar