Öland

Öland
Solnedgång

söndag 2 december 2012

När man är på julmässa på slottet

Och givetvis har glömt att ta med nyuppladdade batterier till blixten. Tror Ni det blir bra bilder inomhus då? Nope de blir så här eller ännu sämre:



Det var en bild på stället de sålde polkagrisar samt tillverkade under tiden. Köpte inga dock fikade vi. Det var ingen billig historia dock väldigt gott men nej inte värt pengarna.






Utomhus var det enklare att ta bilder. Här kan man se den senast renoverade väggen. Nu är det bara de andra tre väggarna kvar. Men visst blev det fint.





Här hade de en massa fint med de finns i Glömminge på Öland så vi kan åka dit i lugn och ro. Är det under vintern ringer man bara innan. Det kallar jag service för har de inget inbokat så kan man komma.





Maken hittade en del han gillade. Så jag lär nog kunna få något härifrån.





Ta en bild utan att få med människor går inte en sådan här dag. I år skulle det inte vara öppet under söndagen och det märktes. Jisses vad fullt det var överallt. En del saker fick man gissa sig till om man ens ville se det. För då var det vassa armbågar som gällde. Svenska slottsmässor gör sig själva en tjänst om de har öppet hela helgen.





Det var vackert även utanför slottet.

Om vi handlade något? Javisst. Råmjölkspannkaka, ostkaka, whiskyost från Öland samt lite snöbollsljus. Sedan har vi en hög med visitkort från säljare som även säljer via internet. Så det kan i framtiden bli lite mer.  Maken fick bära. Det var kallt ute och jag tappade ju bort mina vantar under resan till London.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar