Öland

Öland
Solnedgång

fredag 30 november 2012

Inte har man gjorft något

Inte idag Jo jobbat har jag. Blev en liten stund längre än tänkt men fick en hel del gjort. Hoppas få lite lust över på söndag så jag kan göra en rapport klar, översätta en annan, översätta lite utbildningsmaterial samt förbereda lite redovisningsmaterial som ska ut på måndag. Det sista hinner jag göra på måndag i vilket fall som. Men det hade varit skönt om man hade iaf gjort några av de 8 filerna som ska göras.

Tillbaka till dagen. Hade möte över lunchen så den blev förskjuten till runt 14.00. Vilket ledde till att jag inte åt nästa gång före 19 tiden. Och därefter somnade i fåtöljen. = Inget pynt eller byte av gardiner. Maken gillade inte de tidigare så mycket så i år blir det enfärgade röda eller bara vita med röda band.

Dock har jag iaf burit upp kartongen med pyntet som ska upp. Såg att jag har en grå och en vit tomte som jag har köpt tidigare på Kalmar slott i juletid. En röd i år?? Tål att funderas på men de två jag har ska hänga i fönstret så de kommer upp med det övriga fönster pyntet.

Men på jobbet fick jag upp adventsljusstaken men inte stjärnan. Behöver en ny glödlampa till den så jag lät bli att hänga upp den. Fixar det på måndag. Fick dock upp min röda julrosett samt nya ljus i lyktorna. Nästan pyntat.

Men nu ska jag krypa ner i sängen tror jag. Måste orka med slottet i morgon. För var är väl en bal på slottet?? När man kan gå på julmarknad på slottet :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar