Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 5 december 2012

När maken reser i jobbet

Det händer ibland dock inte lika ofta som jag. Vad gör man då när man får ett par dagar ensam?? Jag vet vad jag gör.

Först gick jag en promenad på 1,5 timma ungefär. Tog affären på vägen tillbaka. Mat behöver man även om man är ensam. Lite medtaget jobb. Kan alltid spara tid under morgondagen.

Grovstädar mikron. Den stank korv och jag gillar inte korv men det gör maken för åt oss båda så det jämnar nog ut sig i längden.

Lite mat i maken och man kan ta itu med köket rejält. Disken är borta, diskbänken skinande ren, spisen lika så, en mängd julklappar uppmärkta och nerpackade i väntan på julen. Mikron fick sig en omgång till. Nästa gång maken ska använda den kommer han inte att känna igen den. Den luktar numera inte korv utan rengöringsmedel :)


Kan ju bli lite trist därefter och det vore väl synd? Så efter köket tog jag ett nappatag med toa. Själva stolen glänser numera i kapp med adventsljusstakarna. Sitter och funderar på var vårt andra duschdraperi är. För då skulle mitt nuvarande kunna bli tvättat. Lite synd att inte byta ut det när resten av badrummet skiner.....

Vad jag ska hitta på i morgon? Baka? Bona golven? Damma, olja möbler och börja pynta? Tja får väl hoppas på hyfsad väder så det blir en rejäl promenad då också. Sedan kan jag säkert komma på något eller får jag väl titta på dumburken eller nå't. Men det blir morgondagens bekymmer.....

2 kommentarer:

  1. Jag gillar inte heller doften av korv

    SvaraRadera
  2. Mycket har du hunnit med och vackra bilder sen jag sist kikade in hos dig.

    SvaraRadera