Öland

Öland
Solnedgång

fredag 27 juli 2012

Vart tar tiden vägen?

Dottern är nere med pojkvän. Med en lista hur lång som helst på saker som gärna ska hinnas med. Vi lär inte hinna med mycket alls. Men hon är iaf nere :) Och hon hade sol och värme med sig som sällskap förutom pojkvännen.





Vi har hunnit att bjuda dem på pizza iaf. Maken tog sallad och själv valde jag en kebabrulle utan en massa saker i. Men attans vad stora de är numera. Orkade inte ens hälften. Fick tom sällskap att äta den efter jag hade slutat.....




I onsdags hade vi shopping tur. De hittade alla något till sig. Tom maken. Jag hittade ingenting. Men det tror jag beror mest på att jag inte ens letade efter något. Behöver liksom inget så varför då handla? Fast denna butik kan man göra en del fynd i. Om man tittar sig noga om. Fast det hjälper inte när man inte ens har lust att hitta på något behov.





Vi hann med Borgholm också. Jisses vad folk och ändå var det ett ypperligt badväder. Vi gick från Strand hela Storgatan upp och ner. Fast vi gjorde en paus hos Krutgården som vanligt. Fast denna gången var det fåglarna som fångade mitt största intresse.





Igår var det Köpingsvik och besök som gällde och sedan tog den dagen slut. Maken kämpade och slet som ett litet djur på tomten.  Men det kan Ni läsa om där. Nu är det Långe Jan och Södra Öland som gäller. Ha det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar