Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 25 juli 2012

Äntligen framme

Ja, hon kom redan igår på utsatt tid. Tack SJ för det! Med full packning och i min lilla bil. Men vi fick plats. Pausade i Borgholm för en bit mat. Passade även på att handla det som behövdes för att få i oss frukost idag. Dock måste vi troligen handla i dag också. Till middagen men vi hittade inte det vi hade tänkt oss och just då var det tomt på alternativ.



Idag blir det en rund vandring i Borgholm och i lilla Köpingsvik. Tänkte även klättra upp på klinten söder om Köpingsvik. Har aldrig (vad jag vet) varit där uppe och utsikten över sundet borde vara otrolig där. Borde kunna bli en och en annan bild därifrån. Kom ju ihåg att få med mig mitt teleobjektiv denna gång.



I morgon, lutar det åt Kalmar alternativt södra Öland. Dotterns pojkvän har aldrig varit här. En del vill vi visa. Och släkten behöver ha sitt. På prio listan finns mormor & morfar. Hoppas kunna få iaf en kusin dit när vi åker dit. Om de nu inte vill komma hit. Hade varit så dumt att hinna med kusin nr 2 också. Frågan är hur mycket man hinner med. Å andra sidan får de väl komma ner fler gånger. Men släkten lär vi behöva ha lite prio på. Och vår tomt ska rensas från ris. Men det kan Ni läsa mer om här.



Dags att sätta fart. Och bilder på dottern kommer en annan gång.....


3 kommentarer:

  1. Härligt med dottern på besök

    SvaraRadera
  2. Önskar er en underbar semester tillsammans...!

    SvaraRadera
  3. Men så kul att ni börjar planera för hus

    SvaraRadera