Öland

Öland
Solnedgång

måndag 9 juli 2012

Semesterns andra utflykt.

Idag börjar egentligen min semester. Har "bara" fått tre jobbrelaterade mail. Ska svara på dem i morgon eller senare ikväll. Får se vilket det blir. Men idag skulle vi göra en liten utflykt. Ner till Borgholm och titta. Det var inför denna utflykt jag blev dum som ett spån och tyckte att vi kunde cykla istället för att åka varm bil i långsamma köer.

Påläst som jag är så vet jag att motion som utförs före frukost ger bättre effekt. Och varför inte göra många saker på en gång? När man liksom ändå är igång. Sagt och gjort, maken tog för säkerhets skull en bit kassler och några tomater innan vi kom i väg. Själv tog jag sovmorgon.

 (Min "lilla" smörgås. Dock fick maken nästan all skinka och en rejäl del av osten)

Väl framme i Borgholm konstaterade jag att mörkgrön långärmad tröja över svart linne inte är en hit när det är över 20° och fullt solsken. Fick lov att gå igenom en hög med affärer för att hitta en ljus tröja istället. Det blev två till mig och en till lillfia.Runt halv 12 ville jag ha frukost. Denna intogs i Krutbodens trädgård. Inte helt gratis men så var inte macken liten heller. Eller vad sägs?


Maken äter ju inte kolhydrater eller iaf väldigt lite. Han fick en specialare istället för bröd. Hmm såg riktigt gott ut. Kan tala om att man var mätt i flera timmar efteråt. Och även om min macka var god och mättande så såg nästan makens tallriken ännu bättre ut..... Allt detta + te och kaffe samt en flaska loka för knappa 139kr. Jag tycker det var mycket mat.

Nope, nu ska jag ut och cykla igen. Men bara 3 km totalt eller så. behöver sallad och det hoppas jag de har på Solberga gård

Ha de!

3 kommentarer:

  1. Vilken tur att vädret blev bra så ni kunde cykla. Ser mycke gott ut o inte alls farligt dyrt för så mycke mat.

    SvaraRadera
  2. Det där såg riktigt gott ut.

    SvaraRadera
  3. Nu blev jag hungrig av någon underlig anledning

    SvaraRadera