Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 4 juli 2012

Stora damen


(Emma vid hennes egna trädgårdsbord med sittbänkar)

Är hon väl kanske inte riktigt än men hon börja bli stor nu. Framförallt riktigt rolig. Mera bus och annat kul. Så jag kan inte riktigt förstå varför syrran inte vill låna ut henne några dagar. Jag lovar att jag kan skämma bort henne totalt! Lär inte behöva många dagar för att göra det heller.


(Fika är gott!)

Dock bor jag ju till vardags inte mer än någon timme bort från GeKås och den affären gillar syrran. Min mor brukar gärna följa med dit också. Min lilla plan är att de åker till mig ena dagen. Så där lite lagom när Emma ska sova ett par timmar (= tiden det tar att köra hem till mig), dagen efter lämnar de Emma hos mig medan de väldigt tidigt åker till Ullared, de kommer tillbaka framåt kvällen och sover över en natt till för att tredje dagen åka lagom tills Emma ska sova. Vore inte det upplägget perfekt??  Återstår att se om jag lyckas.


(Hur kan tårtan ha mage att ta slut innan magen är överfull av den?)

Jag har massor med nallar, skor och handväskor till Emma att leka med. Bollar och annat också för den delen.... Tror att jag har div make-up saker också om hon nu vill testa. För jag tänker alltid att det kan vara bra att ha och ca två år senare brukar det kastas oanvänt. Om nu inte någon av döttrarna hinner plocka till sig det. Får förresten inte köpa mer leksaker till liten Emma och Emil har mängder. Lite trist är det allt. Men jisses vad uppfinningsrik man kan bli. Nalle är ingen nalle utan ryggsäck osv.


(Alltid oskyldig iaf när man får säga det själv)

Nope får nog se till att ta lite semester från semestern nästa vecka och göra en avstickare till syrran. Denna "mostern" (som Emma kallar mig) behöver lite vild lek, höga tjut och massor med skratt. För det är semester om något.

(Finns det något roligare än att blaska med vatten? Och man kan alltid skylla på att blommorna behöver vatten.)

4 kommentarer:

  1. Hoppas det går som du vill... :) Go litem Emma, vad roligt ni skulle ha tillsammans.

    SvaraRadera
  2. Ja minsann, hon växer också. Klart hon ska vara hos dig och du ska skämma bort henne.=)

    SvaraRadera
  3. Mysigt att få låna söta tösen
    och skämma bort henne :)

    SvaraRadera
  4. Kan tänka mig att hon blir bortskämd av dig :))
    Stor hon blivit.

    SvaraRadera