Öland

Öland
Solnedgång

lördag 3 december 2011

Regn, regn och mer regn.

Jag skulle ju ut och gå en massa idag. Men inte vill jag gå i en massa regn heller. Hann iaf gå en dryg timma innan eländet började. Och i ren envis fortsatte jag en halvtimme till. Dock det mesta under tak i div butiker inne i Ljungby. Fick maken med mig.


Efter rundan inne ibland affärerna tog vi bilen och åkte till dem som ligger en bit bort. Maken vill ha en ny perkulatorkanna. En liten en. Kan tala om att dessa är tydligen helt ute. Hittade efter en del åkande och letande till slut på Maxi. Knappa 500 meter bort. Har dock inte köpt någon, måste kolla internet först. Men så här långt är Maxi billigast.


Vi hittade dock en julklapp till Emil och jag tror jag har hittat en till min dotter. Emils är inköpt, dotterns ska jag fundera på några dagar. Var och hämtade mina nya sketchers också. Både träningssko och stövlar med runda sulor. Har kommit på att det är attans så jobbigt att gå i platta skor numera. Och nu kan det snöa bäst det vill. Kommer iaf inte att frysa om fötterna.


Har hunnit att packa upp samtliga tomtar, stjärnor och ljusstakar nu. Eller iaf de kartonger som jag fick med mig. Så här långt är en halv pappkasse från City Gross urplockade. Alltså tomtar som inte ska vara kvar. Har en del som jag fortfarande funderar över. Några av dem kommer döttrarna att få resten hamnar på loppisen maken ska ha till sommaren. När vi nu ska hinna med den?


Jag har dock inte fått med mig mina Jenny Nyströmstomtar. De låg inte i den lådan som jag trodde. Och även om jag tycker om dem tänker jag inte köra 20 mil enkel resa för att hämta dem. Tror dock att jag ska märka upp de lådor som jag har tomtar i efter denna jul. Så att jag dels vet att jag har gått igenom dem samt att jag har lite koll på vad som är i. Tänker nog ta med några lådor till för att gå igenom nästa gång jag är i närheten av förrådet. Kommer helt klart att minska antalet lådor på det viset. Fattar inte hur man kan samla på sig så mycket.


Men nu ska jag iaf ställa mig och laga till spagetti och köttfärssås. Spagettin lär inte maken äta då han fortfarande håller på med sin lchf diet. Själv kör jag med hclf ;)
Ha det gott!

2 kommentarer:

  1. Fina bilder du bjuder på!
    Här har det blåst som bara den. Gör det fortfarande men nu regnar det med. Tråkigt!
    Ha en fin kväll! Kram kram

    SvaraRadera
  2. Här har det också varit ett evigt regnande men nu snöar det

    SvaraRadera