Öland

Öland
Solnedgång

söndag 4 december 2011

Mörkt, mörker och ännu mer mörkt

Kom upp innan solen idag. Hade tvättat all tvätt innan 14 idag sedan var det bara torktumlaren kvar. Och då har jag ändå passat på att renbädda. Tömt samtliga julkartonger. Dock fyllde jag lilla trälådan med julpynt jag vill ha kvar men inte uppe i år. Kunde ändå montera ner en flyttkartong som jag inte kommer att behöva efter jul.


När vi ändå var i farten så fick jag hjälp av maken att gå igenom en kartong med mest papper och annat skräp. Förvisso behöll maken en del men 2/3 delar försvann iaf. Själv sparade jag 2 knappar, en hög skruvar samt en massa udda nycklar som vi inte vet vart de hör. Men Emma har börjat att gilla nycklar. Tänkte hon kunde få en egen knippa. Sedan kan de som behöver en försöka förhandla med henne. Kvar är nu bara en kartong. Från flytten förra årsskiftet. Men i den sista är det mest dvd/cd skivor och andra datapryttlar.


Maken åker på utbildning i två dagar. Ska nog försöka motionera Fido i morgon. Får förbereda knyppelkursen på tisdag också. Så trist att sitta av kurstid med att nysta upp garn som man behöver. Bättre att ha det klart innan. Har inte heller orkat att montera Barbapapa. Kanske skulle försöka med det också. Men får väl se hur mycket jag hinner med. Hur det än är ska man ju jobba först och sedan brukar tiden springa sin väg fort.


Men nu ska jag hjälpa maken med lite researtiklar. Tandkräm och annat i mindre förpackningar. Försett honom med väska också. Men väcka honom gör jag inte i morgon! Räcker med att jag stiger upp när han åker. Då har jag ändå tid att både skrapa bilen och vara tidig på jobbet. Men ska det gå i lås är det lika bra att jag lägger mig nu!
God natt!

3 kommentarer:

  1. Hoppas du har sovit gott,
    önskar dig en bra vecka :)

    SvaraRadera
  2. Har tänkt kommentera din blogg tidigare men blir aldrig inloggad. Doritz
    Förstår din glädje efter att ha tömt sista flyttkartongen. Gjorde detsamma idag. Fast min hade inte varit packad så länge. En sak att fira?

    SvaraRadera