Öland

Öland
Solnedgång

söndag 18 december 2011

Bad Homburg

Eller enligt dem själva Tysklands motsvarighet till Beverly hills. Sant eller ej Det fanns fler bilar av dyrare sort än sådana för vanliga dödliga iaf.


Sant eller ej, det var där jag tillbringade första halvan av veckan som var. Hade lite flyt och bodde på ett hotell mitt emellan parken och shoppinggatan. Hade tom sådan tur att jag och kollegan hann ta oss en rask promenad på shoppinggatan. Fick ca en timme över var kväll. Lite för mörkt för parken dock.


Trodde dock att vi missade alla dessa småstugor med pynt. Dock visade det sig att de öppnade efter 18,00 så vi hann med några av dem. Hann se några små julbyar som jag gärna hade tagit med mig hem. Eller rättare sagt såg en hel del julpynt. Hade dock ingen möjlighet att frakta något med hem. Hittade lite vita änglar som Monckan på MN samlade på. Nu ska jag bara försöka få kontakt med henne. Lyckades få med en till henne.


Lite synd att detta inte var en privat resa. Ska se om jag inte kan få med maken på en resa till en Tysk julmarknad ett år. Dock blir det inte i år. Lite choklad fick jag dock med mig hem OCH örtte.

3 kommentarer:

  1. Lite lagom med julmarknader och vad det innebär är trevligt. Har du inte har någon pluspoäng hos din make att utnyttja så hinner du ju att skaffa det till nästa jultid

    SvaraRadera
  2. Wow! Vilken by :) Skall visa den för Elvy.

    SvaraRadera