Öland

Öland
Solnedgång

måndag 15 oktober 2018

Var också en måndag

Vaknade väl tidigt. Dvs tom innan väckarklockan ringde. Till slut så orkade jag inte ligga kvar längre så jag var på jobbet i tid. Nästa plan blev då att sluta redan halv fem men det sket sig också. Klockan blev som vanligt 17. Men jag fick en del undanröjt. Och merparten av förberedelserna inför trippen till Danmark är nu avklarade. Bara en resväska som ska packas och det behöver jag göra innan jag lägger mig ikväll. För i morgon är det avtackning av kollega i en stad en bit bort. Får skjuts dit och sen blir det antingen tåg eller skjuts hem. Lite osäkert just nu.


Valde att ta närmaste vägen hem. Lämnade jackan och plockade lite innan det blev ytterligare en tur. Mest för jag ville ha lite ljus. Tänkte ta några bilder så jag kan visa men de ligger just nu i mobilen så de får Ni se en annan dag. Lovar dock inte när just nu men de kommer.


Väl hemma så var det till att fixa en macka att äta och en att ha med till jobbet i morgon. Plockade lite till men sen fastnade jag viddatorn. Och nu måste jag slita mig ifrån den och jag ska få ombyte och tandborste med till Danmark. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar