Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 3 oktober 2018

Halva veckan avklarad

Och vädret var betydligt bättre. Nästan trevligt att gå både till och från jobbet idag. Vantar är dock bra att ha på sig för det är lite kylslaget om fingrarna. Var dock en aning seg i morse så var där något senare än igår. Eter att ha sprungit runt lite hit och dit och pratat med folk så fick jag en del gjort. (Fast det var därför jag var runt och samlade in fakta samt underskrifter.) Vi har en del av företaget där man hela tiden går åt vänster men man kommer liksom aldrig runt. Vet i katten hur det går till men för mig som inte har det bästa lokalsinnet är det som en labyrint utan utgång.


Var jag nu aningens sen när jag kom kunde jag lika gärna gå hem en aning tidigare också. Men vi har ju den där följetongen med att få in en stor soffa i en väldans trång hall. Och det är inte där jag har tänkt att ha den utan i vardagsrummet. Men kommer att skriva om det lite mer en annan gång. När jag väl kom hem var det till att äta lite. Passar även på att förbereda en macka till frukosten på jobbet i morgon.


En massa plock och pyssel blev avklarat och därmed kunde jag gå ut en sväng. Maken följde inte med utan skrev ett inlägg om hur långt det har kommit med fibern hemma. Det går framåt. Hos oss är de nu klara så när som det där med att tamparna ska vara anslutna i andra änden också. Men mer om det kan Ni läsa här. Där finns nästan hela resan med. Fick ihop ett par km när jag var ute och gick. Passade på att investera lite i kanelbullar till morgondagen. Kanelbullens dag då.

Nu återstår att borsta tänderna och sedan krypa ner och sova. Då kanske man är lite piggare i morgon? God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar