Öland

Öland
Solnedgång

måndag 8 oktober 2018

Låång måndag

Måste erkänna att i morse vaknade jag inte av att makens väckarklocka ringde. Inte heller att han gick in i badrummet eller ställde sig i duschen. Dock av att han tände lampan när han var klar och kom tillbaka. Försökte in i det längsta förtränga att det var måndag. Men det var bara att kliva upp och göra sig i ordning. Dock blev jag klar tidigare än vanligt och då jag fortfarande kände mig en aning trött så gick jag med en gång. Tog en lite längre tur men var på plats i tid.


Hunnit med en del oväntade saker men har även fått en del planerade saker inställda. Jag vet iaf att jag ska till Lund i morgon. Med chefen. Hoppas dock hon kommer ihåg det i morgon också. För trots att det är hon som har bokat och förberett allt hade hon också förträngt det tills jag gick hem. Jobbet bjöd på en utställning eller gör några veckor framöver. Jag hade bokat mitt tillfälle direkt efter jobbet idag. Hmm kollegorna trodde det skulle ta en timme. Då jag är bland de första som går den så kan jag tala om att den tog nästan 2 timmar.


Väl hemma var det bara till att äta, varva ner och nu återstår sängen. Inte en pryl nerburen idag. Hoppas komma hem en aning tidigare i morgon. För min plan är att bära ner minst två saker varje dag. Så i morgon får det bli 4. Men ska även köpa ett borr på vägen hem. Behöver det för att få upp gardinstången. Men det tar vi i morgon. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar