Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 12 juli 2012

Tål inte att vara lat en dag

Igår hade jag en lat dag då min höft inte riktigt gillade 38 km på tre dagar otränad som den är. Jo vi var och hjälpte min bror med att hämta ny ytterdörr. Samt att maken hjälpte samma bror med en amerikansk fiske site. Själv fjäskade jag för katterna med kel och lite fräsch mat. Den större katten gillade kliandet bättre än den yngre. (Den yngre är den vita som är överst här på sidan.)



Passade på att inviga makens julklapp och klippte honom rejält kort. Iaf för att vara honom. Och var vi än var och vem han än mötte så var det ingen som kommenterade det korta håret. Ingen som la märke till det. Han var riktigt besviken. Får se om någon lägger märke till det i morgon.



Fick ta två tabletter igår så idag har jag sovit mer eller mindre hela dagen. Tur man behöver cykla till affären i morgon så man kan piggna till. Maken försökte röja av tomten lite men den är väl igen vuxen så vi har ringt in förstärkning till i morgon. Samma bror som vi hjälpte igår.



Medan han hjälper maken ska jag underhålla hans och hams sambo's hund. Kan bli intressant. Nalle är lite nervös och visar detta med att skälla i tid och otid. Frågan är om han blir hes först eller jag blir nervös? Får köpa lite mutor samtidigt som jag handlar.

Mot sängen! I morgon ska det motioneras för två eller tre dagar.


2 kommentarer: