Öland

Öland
Solnedgång

måndag 16 juli 2012

Egen dräng är bäste dräng

Det är Nalle som skriver. Tycker jag har väntat och väntat på att denna människa ska skriva om mitt besök. När jag är hemma brukar jag endast skälla ut henne. Och som närmast får hon komma är en meter och då bara om matte eller husse är med mig. Nu när jag väl kom och besökte henne så skällde jag endast när det var någon som var och sprang i en bil. Man vill ju inte att husse får för sig att åka utan mig!

Jag var så väluppfostrad att jag la mig i människans knä. Låg tom stilla i nästan en timme, Sedan tyckte jag faktiskt att hon kunde gå ut och gå med mig lite grann. Jag fick köra ut henne flera gånger. Varför vara inne om man kan vara ute och röra på sig liksom. 4 eller 5 promenader blev det totalt.



Fast denna människa är lite dum. Jag bara älskar att åka bil och så fick jag inte följa med när hon skulle hämta kroppkakor och bjuda husse på. Påstod att det skulle bli för varmt i bilen och att jag då skulle må dåligt. Undanflykt säger jag bara. Hade säkert funnits mängder med folk att skälla på, det var det hon ville undvika.

Nåja, jag skäller väl ut henne för allt vad jag är värd nästa gång vi träffas. Nu ska jag se till att bli lite kliad.

//Nalle

2 kommentarer:

  1. Då har du allt haft en bra dag och visst måste man skälla om folk slår i bildörrar. Man är väl vakthund.Själv har jag legat i rabatten precis där matte ska rensa. Fattar inte varför hon måste putta på mig hela tiden. Hälsningar Ricki.

    SvaraRadera
  2. Klart man måste skälla lite då och då. Idag har den lilla människan, Ingrid heter hon, varit här. Oss emellan så är jag inte så glad i henne. Då gosar matte mest med henne.
    Hon har lärt sig gå, och kan därför jaga mig. Hi hi jag gömmer mig bakom soffan.
    Ha det bra, puss Flora

    SvaraRadera