Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 14 november 2018

Udda dag

Var vaken tidigt men kom inte upp så tidigt. Kom upp och efter en delfunderande medan jag fixade till mig och lunchen så bestämde jag mig för att ta den kortaste vägen eller iaf den kortare för lite  avstickare blev det men jag var på jobbet innan jag behövde. Innan frukost hade jag hunnit med en del och före lunch låg jag efter igen. Men gick hem när jag tyckte jag hade fått nog.

Fick bli den långa vägen hem. Och ändå fick jag inte ihop tillräckligt med steg. Inte heller har jag orkat ta mig ut för en extra promenad. Så denna dag får bli en kass dag. Å andra sidan så har jag gått en massa utan mobil i handen idag.


Dock har jag bestämt mig för att packa väskan inför nästa veckas leverantörsbesök redan i morgon. Blir upphämtad tidigt på måndag morgon. Och då ha allt klart känns bättre än att inte ha det. En mycket kort utflykt har det dock blivit. Tur det finns gps. Nu är det dock time att sova. Har ett par dagar kvar den här veckan och helgen är inte avsedd för vila denna veckan. Ett kort inlägg därmed. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar