Öland

Öland
Solnedgång

söndag 18 november 2018

Intensiv men kort helg

Egentligen kan lägget bli hur långt som helst men jag måste upp tidigt i morgon och  därmed blir det istället väldigt kort. Jag kom upp i fredags och var klar tidigt. Var på jobbet och fick nästan allt med mig. Dock lyckades jag inte sluta som jag hade tänkt. Lite snurr på jobbet och jag kom iväg nästan en timme senare än önskat. Kom dock iväg och kom fram sent. Jag skulle till dottern 6,5 timmar bort utan paus. Och paus behövde jag. Unnade mig två. Inte långa men ändock.


I går vaknade jag tidigt och kunde inte somna om. Tur dottern har två väldigt sällskapssjuka katter. Fick iaf liv i dottern. Frukost, fixade det som vi behövde, åt sen lunch och tog en promenad, handlade lite som jag behövde och sedan tillbaka till katterna. Dottern hade kollega som skulle firas. Jag tyckte hon kunde gå så jag spelade lite pokemon, umgicks med katterna och tog det lugnt. Hämtade dottern en aning senare än vi trodde. Tillbaka och sova.


Idag vaknade jag lika tidigt men fick upp dottern typ 2 timmar tidigare. Var ute och spelade ett par raider, dottern fick sin tvätt fixad, jag packade ihop, en massa snack och så var jag tvungen att åka. Resan tillbaka gick bra men jag kan inte säga att jag inte är rätt seg nu. Fick äta middag efter jag hade kommit hem. Nu är väskan uppackad samt packad. Blir upphämtad straxt före 7. Så nu ska lampan släckas och jag sova. Får bli en bättre beskrivning av resan när jag är hemma från Polen igen. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar