Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 6 november 2018

Dagen har gjort skäl för sig

Jag brukar kalla tisdagar för trötta tisdag. Idag har den verkligen gjort skäl för det namnet. Mest troligast för det hann bli midnatt innan jag kom till ro. Kan inte påstå att jag studsade ur sängen pigg som en lärka eller något. Mer som en sömngångare i slowmotion. Och frågan är om inte den hade varit snabbare och alertare. Men jag kom upp och jag kom till jobbet. Jag tom gick lite extra för att piggna till.


Planeringen för de närmaste 4-5veckorna börja falla på plats. 2 resor till Polen blir det. Den ena resan är för utbildning och så gör jag väl lite förebyggande jobb också. Den andra är för att besöka en av leverantörerna som jag har möte via pc-n med varannan vecka. Följa upp en del aktiviteter på plats och sätta lite ansikten på namnen. Finns även aktiviteter från tidigare besök som kan följas upp.


Jag gick dock hem efter 8 timmar idag. Hann med bygghandeln och vanliga affären. Behövde ett vattenpass. Med tanke på att vi har flera hem och priset så hoppas jag att det är bra. Det kommer dock att få stanna i lägenheten. Nu kan förhoppningsvis hyllan bli uppsatt och gärna lite tavlor också. Kanske tom denna veckan.


Så förutom att äta, planera lite mat till lunch i morgon för mig och maken när vi kommer hem. Har vi hunnit pyssla en del. Jag har hunnit med en timmes Pokemon spelande Nu återstår att förbereda kläder, borsta tänderna och krypa ner. Behöver sova så morgondagen inte blir riktigt så tung. Ska boka lite biljetter och vill helst inte tänka fel. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar