Öland

Öland
Solnedgång

måndag 12 november 2018

Ny vecka och nya möjligheter

Det blev lite senare än önskat igår så det blev en aning senare i morse men var på jobbet i tid. Vet inte riktigt vad jag har gjort idag men jag tror jag har full kontroll över läget iaf. Eller tänker iaf inbilla mig det. Det blev dock den korta rundan till jobbet så på vägen hem fick det bli den längre. Dock regnade det då så helt torrt var det inte. Tur paraplyet låg i väskan.


Väl hemma åt jag, synade makens pysslande då han redan hade varit hemma en timma typ när jag kom. (Fast jag hade å andra sidan hunnit inom ena affären och hittat mig en ny thermokjol så nu kn det bli kallt om det vill. Fast det får gärna vänta ett par veckor iaf.) När jag väl hunnit så långt att det var dags att fixa lunchen till i morgon så saknades pasta. Bara på med  kläderna och iväg.  Regnade fortfarande upptäckte jag men paraplyet står fortfarande i duschen och torkar. Men ponchon låg i väskan så den fick det bli.


Köpte det som saknades och sedan hem. (Fast jag gick fast jag hade kunnat ta bilen så lite duktig var jag trots allt.) Fixade inte bara till lunchen i morgon utan även 3 portioner till som får hamna i frysen till andra dagar. Nu återstår att avsluta denna dag. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar