Öland

Öland
Solnedgång

fredag 2 november 2018

Ett snabbt inlägg

På väg att krypa ner nämligen. Tror jag inte tål att åka bil. Blir ju alltid så trött! Nåväl, jag kom upp i morse och allt var klart och nerpackat utom min lunch. Hann tom byta påslakan på mitt täcke. Det var nämligen ett litet hål när jag tog på det men några nätter senare var hålet så stort att jag hela tiden tendera till att fastna i det. Maken kommer få lite mer trasor till sin traktor.


Jag kom tom ihåg att bära iväg med soporna innan jag gick. Tomkartongerna bar jag iväg häromdagen så de var redan borta. Bara lite reklam kvar men den tänkte jag kassera i veckan som kommer. Jag kom dessutom iväg i så pass god tid att rundan kunde utökas en del samt ändå vara i god tid till jobbet. Tom så bra tid att det blev heldag fast jag gick tidigare. Fast till ingen nytta.


Bussen gick inte idag pga höstlov. Detta upptäckte jag dock inte förrän jag mer eller mindre satt på bussen och det är den senaste jag kan ta och ändå komma hem idag. Maken fick därmed åka mot lägenheten först för att hämta mig. Jag kunde dock ta mig halvvägs till hans jobb. Passade på att handla lite medan jag väntade på honom. Nu är vi dock hemma och jag tänker släcka lampan och sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar