Öland

Öland
Solnedgång

söndag 9 december 2012

Full fart

har det varit de senaste dagarna. Mest med att sova tror jag. Har dock hunnit med en hel del. Har fått upp allt pynt utom några tomtar. Ska väl villigt erkänna att 2 kartonger blev inte uppackade. Dels den ena julbyn och dels en kartong med tomtar som inte gör sig i lägenheten. Några tomtar blev också utsorterade.

Har slagit in alla julklappar utom en. Dvs av de som är inköpta. Har bara några små saker att köpa och då mest för skoj skull. Har dessutom hunnit promenera en rejäl runda varje dag utom idag då. Har haft tvättstugan hela dagen. Blev klar för en timme sedan. Fast jag fuskade med strykningen av gardiner. Hade  det inte varit så kallt i torkrummet hade jag manglat dem.

Igår gick maken och jag iväg och köpte konsoler och ett hyllplan. Vi hade redan ett hyllplan men inga konsoler till det. Så nu har vi hyllplan ovanför våra skrivbord. Jag behöver en lampa också. Har en ide om vad jag vill ha ska bara kolla om det funkar. Och om det finns att köpa.


Vädret har varit helt ok men kallt dessa dagar. Så man har inte gärna tagit så många bilder utomhus. Har redan torkat ut händerna. Men så är det skinande rent i kök och badrum. Ska nog hinna göra om det innan jul. Morgon ska vi iaf göra oss av med återvinningspåsarna. Varit för kallt för att gå iväg med dem. Hade inte kunnat ta alla på en gång heller men med bil funkar det.

Sedan är det bara dotterns kartonger som ska skickas också. Men det får ske i slutet av nästa vecka. I morgon efter jobbet ska jag åka till mina föräldrar. De bor ca 40 min från service verkstaden för bilen och den ska in och få sina anmärkningar fixade på tisdag.


Tänkte köpa det sista i Kalmar under tiden. Ska bara sysselsätta mig mellan 7 och 10 då affärerna öppnar. Lång frukost får blir det. Är vädret ok kan det få bli en bra promenad också. Ska ju vara nyttigt att göra den på morgonen. Men nu ska jag plocka fram kläder för morgondagen och krypa till sängs. Känner mig lite trött och frusen.

3 kommentarer:

  1. Du verkar ligga bra till med julsysslorna, det är bra :)

    SvaraRadera
  2. Se där, en himla massa snö hos er med.
    Om jag slapp skotta skulle jag gilla snö ännu bättre, för det blir väldigt ljust och fint... trots allt.

    SvaraRadera