Öland

Öland
Solnedgång

söndag 30 oktober 2011

På kalas är man inte varje dag.

Men igår var det en dag då man fick gå på kalas. Började med stek, potatisgratäng, gele, sås och sallad. Gillar kalas där man får mat och inte en massa kakor. Tyvärr tillhör jag minoritet i släkten som helst vill ha mat. Men syrran vet hur hon ska få mig att vilja komma.



Emma är också en bidragande del till att man verkligen försöker komma. Egentligen vill jag fira Emil rätt också men jag kan bara inte nästa helg. Fast han gillade sin present iaf. Hade lite svårt dock att låta bli den. Och skateboard ska man nog inte åka på fina parkettgolvet...... Men han höll hårt i den när de skulle åka. *Undrar om hans mor fick rätt och att han hade den i sängen i natt?*



Emma har en härlig farmor. Mellanstadielärare med bara något år kvar innan 65+ men med leksinnet kvar. Vem hoppar först jämfota i vattenpölarna när isen börja lägga sig?? Jo Emma's farmor. Och igår när det gick sönder en ballong. Vem snodde då inte den trasiga ballongen och såg till att smälla några gånger till?? Jo Emma's farmor. Sedan såg hon härligt oskyldig ut. Emma är lycklig lottat. Hon kommer att ha mer än moster som lär henne en massa saker som man kanske inte får göra. Och farmor träffar hon ofta.





Fast det var min syster vi skulle fira. Om nu någon började undra. Efter maten fick vi kladdkaka med glass eller grädde. Hos syrran kan jag äta glassen. Hon är nämligen laktosintolerant så den glassen hon kan äta fixar min mage också. Iaf de få gångerna jag är där.



Vi passade på att komma så tidigt att vi han både motionera Hubbe *hunden* samt leka med Emma. Tyvärr var vi även denna gången tvungna att åka till slut. Det gjorde vi lagom tills det var dags för Emma och ta sig en tupplur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar