Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 26 oktober 2011

Tar ledigt från internet

Nu har jag tänkt att bojkotta internet några dagar. Direkt efter jobbet i morgon så åker jag till min syster. Har tänkt att hinna leka lite med min lilla systerdotter innan hon lägger sig. Har jag tur väcker hon mig dessutom fredag morgon.

Har tagit ledigt från jobbet på fredag och ska få EGR ventilen på bilen bytt. Då blir bilen glad, troligen verkstaden men inte min plånbok. Å andra sidan är iaf anmärkningen jag fick på besiktningen åtgärdad sen. Och jag har en bil som mår bra och förhoppningsvis håller några år till.



Medan bilen är på verkstaden ska jag, min syster och hennes lilla dotter går på Torsås marknad. Ett par timmar ska vi nog klara av utan att frysa ihjäl. Måtte det bara inte regna för det har jag absolut ingen lust med. Inte ens säker på att jag har kläder för regn ens. När jag är lagom stelfrusen hoppas jag att det är dags att ta bussen till stan och verkstaden för att hämta bilen.

Därefter får det lov att bli Öland och förrådet. Behöver en del köksverktyg som ligger nerpackade. Sedan lovade maken att jag får ta med mig en kartong eller två med julpynt. Billigare än att springa och köpa tomtar var och varannan gång man är i affären. 40kr kostade det mig att få maken att inse det :)

Maken ska under tiden plocka ihop det sista på husvagnen och klra hem den till syrran med sambo. Därefter räknar jag med att fredagen är helt slut. Lördagen ska vi plocka ihop det vi ska ha med oss tillbaka till lägenheten samt fira syrran. Hon fyllde år i går och bjuder på middag på lördagen.



Efter det åker vi tillbaka till lägenheten. Vi struntar i att stanna söndag också. Jag reser tidigt på måndag morgon och behöver packa och förbereda en del. Maken kanske blir kvar på Öland en natt till men han tror inte det i skrivande stund. Lite osäker på när han åker till östkusten också. I morgon eller på fredag?? Nåja det visar sig.

Nu är det dags att packa det som ska med till Öland. Kanske skulle behöva ett ombyte eller så?

4 kommentarer:

  1. Ha en fin resa och mysiga dagar :-D

    SvaraRadera
  2. Åhhhh, vad trött jag blir på detta kommenterande !!!
    Hade en lång kommentar - som bara försvann då jag skulle välja profil...

    SvaraRadera