Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 3 juli 2019

Det minskar

Nu äntligen är det bara en vecka kvar att jobba. From i morgon så kan jag stänga av larmet dag för dag till nästa onsdag när jag jobbar den sista dagen före semestern. Eller iaf är det så det är planerat. Sen får vi se hur det blir. Vaknade inte speciellt mycket piggare idag. Tyckte vädret såg bra ut så jag tog sandaler till jobbet. BIG mistake. Tårna var stelfrusna fram till lunch ungefär.


Lite motigt är det att finna motivation för jobbet men det går. Det blir inte enklare av att det är panik över allt som måste vara klart innan fredag för att de flesta går på semester då. Varför inte använda alla månader innan och göra allt lugnt och metodiskt? Nåväl, tycks vara lika var man än hamnar. Själv ska jag städa nästa vecka i lugn ro.

Blev bara en halvtimme extra idag. Tänker jag plocka på fredag. Raka vägen hem och bytte till byxor och skor. MED strumpor. Sen ut och sprang runt varje pokemon gym. Var raid timme och de andra  spelarna kunde. Så vi hann med alla gym som hade legendar raid. Fångade samtliga också, Handlade på vägen tillbaka. Lite till maken och nya tandborstar. Tänkte ha nya fräscha efter semestern. Väl hemma har jag inte gjort så mycket idag heller. Hann inte mycket mer än att äta och fixa maten till i morgon. Nu ska här dock sovas i kvadrat. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar