Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 26 juli 2017

Mitt i veckan

Idag har vi inte gjort mycket eller så är det just det vi har hunnit med. Beror lite på hur man ser det. Vaknade senare men var ur sängen tidigare. Klockan var inte ens halv tio innan frukosten var avklarad och första maskinen tvätt igång. Sängen renbäddad och vi satt ute och målade. Dock inte så länge för vi kom på att vi kunde åka till Kalmar före mitt möte klockan 14 i norra Kalmar.


Tyvärr har mitt huvud tagit mer semester än jag hade planerat. Det tog oss 20-25 minuter att ta oss till Borgholm. Skulle bara förnya mitt lotto. Då kom jag på att jag behövde lite saker till mitt möte. Hem och hämta, passade på att byta från klänning till byxor och blus i stället. Blåste väl bra fr klänning hade jag märkt. Det var bara det att det tog ju lika lång tid att ta oss hem för att fixa det. Fick bli Östra sidan.


Så fast vi började planera det hela redan 11,00 så var vi inte i Kalmar och på plats förrän 6 min före mötet. Dock var motparten lite försenade. Sen tog det väl en timma innan det var klart. En snabb räd in till centrum. (Vars parkerings avgift är 25% av Borgholms är per timme.) Därefter raka vägen till Färjestaden för att handla mat så vi klarar oss ett tag. Hoppas jag iaf. Mjölk och lite annat lär vi få fylla på med.


Väl hemma hade makens dotter och sambo anslutit. Blev till att laga till tacos till mat. Bra mat både att äta och tillaga. Alla kan hjälpa till med något och alla kan äta något av det. Dessutom räcker det varma dagar. Efteråt var vi för mätta för efterrätt. När allt var undanplockat och diskmaskinen igång så smet vi till Borgholm. På torget spelade Barbados så vi vandrade ner till hamnen istället. Där var det Borgholms dagar och med det en massa marknadsstånd osv. Fast vi valde att spela pokemo go. Utom maken som tröttnade på oss andra 4 och gick till bilen och satte sig. (Fast egentligen hade han glömt lite i bilen som inte ville ha liggande där obevakat.)


Efter att ha tagit över två gym så förbarmade vi oss över maken och gick tillbaka till bilen vi också. Hem och såg till att det fanns allt som behövdes för ytterligare två sängplats samt handdukar osv. Nu ska jag sova i kvadrat. Hoppas på att inte vakna runt 5 utan att jag får sova till 7 iaf. Förvisso somnar jag om men föredrar att inte behöva göra det. I morgon anländer svåger med fru någon gång. Så jag hoppas väderappen med bra väder är den rätta. För den andra säger regn och det vill jag inte ha. En stund i vilstol hade inte gjort ont alls. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar