Öland

Öland
Solnedgång

lördag 29 juli 2017

Besök i dagarna tre

Först kom dottern för en vecka sedan. I onsdags kom makens dotter med sambo och i torsdags kom svågern med fru. Så det har varit fullt hus. Så pass fullt att vi tom lånade grannens lillstuga två nätter. I går lämnade makens dotter med sambo. Och i morse/fm lämnade svåger med fru. Samtliga med en aning marginal med tanke på trafiken denna årstiden på ön.


Vi har ätit gott, druckit gott osv. Fast jag sa att om de inte hade gillat maten så fanns det inga alternativ iaf. Men de sa iaf att det var gott så jag hoppas de var ärliga. I torsdags var det bara ett par timmar i Borgholm som gällde för alla utom maken. Han tycker vi är tråkiga när vi spelar pokemon. Men nu var vi ju 4 så vi hade ju chansen att slå ut några gym och ta över. Och vi kunde tillsammans med andra ta legendarer osv.


Jag fick handla på vägen hem. Kan säga att det tog mig fyra turer till affären innan jag lyckades komma ihåg smör till mackorna. Har dock fortfarande glömt att köpa gladpack. Men den tog inte slut förrän igår så jag kommer väl ihåg den lagom till mitten av nästa vecka eller så. Minnet tycks inte vara det bästa just nu om det inte gäller något jag vill ha. För då tycks det funka utmärkt medan det är totalt kaputt för måsten.


Därefter var det mest prat fram till midnatt. Igår däremot så blev först en tur till bussen med dottern som skulle in till Kalmar för möta en gammal kompis som hon inte sett på för många år. Vi andra packade in oss i två bilar och åkte runt på ön och såg oss omkring. Makens dotter med sambo övergav oss efter första stoppet. Vi gjorde ett par till. Sett ställen som vi antingen inte varit på eller var det väldans länge sedan. Dock är det helt klart värt att besök igen. Sista stoppet var karamellkokeriet för fika. Dock fick visst en strut med karameller följa med. Skyllde på dottern som inte var med.


Dock blev kvällen igår inte lika sen som i onsdags. Mest för att svåger med fru ville åka innan trafiken blev för hård idag. Stugbytardag och dessutom hyfsat bra väder. En kombo som gör att man funderar på om ön ska sjunka eller ej. Men än har den dock inte sjunkit. Medan vi åt frukost dök yngsta brodern upp med familj. Så dottern fick alltså möte sina andra kusiner idag, Bara moster kvar nu för hon var ju inte hos mormor när de andra kusinerna var där.


I övrigt har dagen gått till att tvätta och diska men nu är allt det klart. I morgon skulle dottern till stranden och bada. Själv ska jag och maken städa husvagnen samt förbereda den för besök i veckan som kommer. Men först sova. Av någon anledning vill kroppen ha vila också. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar