Öland

Öland
Solnedgång

måndag 24 juli 2017

En söndag och måndag



Dottern är nere och inte mycket vettigt blir gjort. Att köra bil en helg på öland är inget kul så här års. Försökte igår gick inget vidare att ta sig mellan Köpingsvik och Borgholm. Dock fanns det jag var i akut behov av i en av de tillfälliga butikerna och jag slapp stå i kö hela dagen för att komma ut på 136-an. Maken var desto duktigare. Han klippte gräsmattan och om jag gjorde något nyttigt var det väl tvätt, disk och mat.


Senare på kvällen tog dottern och jag en promenad ner till Köpingsvik och tillbaka. Behövde steg. Tidigare på dagen hade vi bara besökt förrådet och Solberga, Till fots då men dit är det inte långt. Så gårdagen slutade med 21000 steg. Idag är det sämre med steg men det beror mest på att vi har promenerat i Borgholm idag. Och där finns det gott om pokemons som dottern saknar. Det där med att gå och fånga dem, behöver hon öva lite på.


Fortsatte att tvätta idag. Började dock tidigare i dag då jag inte kunde somna om när jag vaknade vid 06 i morse. Lyckades med det igår när jag vaknade vid 05. När tvättkorgen var helt tom kom maken och dottern med påfyllning. I morgon blir det dock inget tvättat. Får bli på onsdag eller torsdag nästa gång. Skulle dock behöva ställa mig och stryka men inte heller det kommer att ske i morgon.


Har fått ett bra besked idag. Min bil är klar och finns i Kalmar så på onsdag ska den hämtas. Detta gör att vi i morgon åker och plockar upp min mor på stationen i Kalmar för att sedan köra vidare till Karlskrona. Jag hoppas på bra väder så jag slipper frysa i år. Vi ska dit för det årliga glassinköpet. Ska bara se till att vara rejält hungrig innan och inte ha någon annan mat inplanerad i morgon.


Nu ska här sovas för vi behöver åka tidigt och helst ska vi vara uppe och vakna innan dess. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar