Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 19 april 2017

Flyter på bra

Somnade som en stock igår efter ca 20 min efter jag hade stängt av datorn. Vaknade i natt någon gång av att jag kände mig fastlåst. Nog katten var jag det. Hade virat täcket så hårt runt mig att jag inte kunde röra mig. Bara att släppa efter och sova vidare. Nackdelen med att somna tidigt är att man vaknar tidigare. Kunde alltså sno badrummet före maken. Men inte katten kom jag iväg tidigare, Får göra ett nytt försök i morgon.


Löste det mest akuta även idag på jobbet. En del till för den delen. Dock skippade jag inte lunchen idag så jag blev ca 20 min sen till mötet efteråt. Men lunch fick jag. Har även fixat lite uppdrag från Italien. Dels den som har legat efter mig sedan förra veckan och dels den som kom till idag. Har bara en kvar och den hoppas jag kunna fixa i morgon. Behöver fixa ett hotellrum också till nästa vecka. Frågan är Eskilstuna eller Arboga? Ungefär lika långt bort.


Tyckte det fick räcka idag i rätt ok tid. Klev in genom dörren redan kvart i sex. Det var betydligt varmare när jag gick hem än när jag gick till jobbet. Hade tagit vinterjackan för jag frös igår. Den fick jag hänga över armen när jag gick hem. Gjorde inte speciellt ont. Maken hade redan varit hemma en stund när jag kom så vi kunde åka in till Växjö och gå runt sjön och lite till. Så var dagens promenad fixad.


Då jag åt lunch sent så har jag ätit nu när vi kom hem. Lite lagom så jag kan sova i natt. Och helst utan att snurra fast i täcket. Nu ska bara morgondagen förberedas och tänderna borstas. Tror det år bli en tidig kväll idag också. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar