Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 4 april 2017

Berg och dalbana

Eller ömsom vin och ömsom vatten. Vaknade i tid och var inte alltför pigg.Låg i längsta laget för att komma på att ja var tvungen att fixa till den lite tunnare jackan. Alltså inte den nya riktigt tunna utan den som är mitt emellan den och vinterjackan. Dragkedjan var kass och jag skulle klippa bort den tänkte jag. Vass sax hade inte gjort ont. Funkade med kass sax men det tog attans så lång tid och jag råkade klippa lite väl mycket på något ställe. Men den får duga tills jag hittar en ny som jag kan stå ut med.


Kom iväg och kom till jobbet men en aning senare än vanligt. Ensam på mitt kontor idag. Kollegorna var på fackligt hela dagen.  Ena stunden gick det som smort och jag fick massor gjort för att i nästa upptäcka något som gjorde att man fick hjärtat i halsgropen och man funderade på om man skulle få sova över. Värst var det som damp ner i mejlen 15,46 och rörde runt rejält i grytan. En timma senare var det så pass under kontroll att jag kunde gå hem. Bäst var dock det korta, snabba mötet med forna kollegan. Fixade bakslaget per telefonen galant. Tänk vad 5 minuter kan göra.


Gick hem och hann precis in genom dörren innan make gick ut för att åka och träna. Blev sittande en stund innan jag var ombytt och påklädd igen. Men jag har fått ihop närmare 2 mil idag också. Dagens promenad slutade med att komplettera med det jag glömde handla idag. Nu ska jag klara mig resten av veckan? Hoppas det åtminstone. Eller iaf resten av veckan här. Hemma har jag inte gjort mycket. Fixat så jag har något att äta efter jobbet i morgon också. Ugnen tar 20 min att värma upp så jag fixade både till kvällen och morgondagen samtidigt. Kanske jag kan hinna äta före 21,30?


Nu ska tänderna borstas, blommor vattnas och jag läggas. Morgondagen lär inte vara mycket bättre än denna dag. Och inte kan jag se fram emot något besök heller. Fast kollegorna är tillbaka och det är alltid något. Fast jag ska iväg så jag lär inte träffa dem så många timmar. Men först sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar