Öland

Öland
Solnedgång

måndag 3 april 2017

Det går fort nu

Igår blev det inte mycket gjort förutom alla måsten. Hann inte ens med något vettigt med promenad heller.Blev en kort 20 min endast. Grått och halvtrist väder som det var. Men blommor och fåglar fick iaf sitt. Vi hann panta alla petflaskor som räckte till 4 säckar med jord. Hann att prata med grannen/arna en stund innan det var dags att packa och åka. Det är ljust så länge nu att man glömmer att tiden går.


Blev ett stopp hos föräldrarna. Smulan hade det väldigt jobbigt. Hon fick inte alls kela 24/7. Vilket hon minsann tyckte var en hundlig rättighet. Och mamma skulle prompt virka när hon kunde kela med Smulan. Pappa hade lite data strul som behövde åtgärdas. Denna gång var det startsida på nätet som han hade lyckats att få till någon som han inte alls ville ha. Nåväl inte alltför svårt att fixa till. Blev ytterligare an aning senare innan resan mot övernattningslägenheten kunde fortsätta.


Behövde både duscha och ladda armbandet. Så väl framme var det till att tömma bilen. Packa upp datorn, starta den och börja ladda armbandet.Under tiden så fick det bli en dusch. Sen kunde uppackningen påbörjas. Den blev dock inte klar. En aning sent i säng med andra ord. Men hann iaf innan midnatt även om det endast var med en kvarts marginal. Det var tur att bilen blev parkerad utanför igår så jag kunde sova en aning längre.

 Gammal bild men citronfjärilar har jag sett många nu, ska bara lyckas fota dem också.

Blev dessutom en rätt lång dag på jobbet. Flexen byggdes på lite till. Men före 17 hann jag iaf iväg. Kom nästan hela vägen till lägenheten innan jag fick vända för att hämta bilen. Nåväl fick iaf steg. Blev nästan 7 km innan jag kom hem till lägenheten och kunde byta om till träningskläder. Sen blev det en tur till fast i betydligt raskare takt. Totalt blev det 1,5 mil efter jobbet. Inte undra på att tiden försvinner för mig.


Har hunnit handla lite. Glömde dock smör till mackorna. Hade hemma så jag klarade mackorna. Får köpa mer i morgon. Nu ska jag bara äta lite, borsta tänderna och sova. Finns tecken på en lång dag i morgon också. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar