Öland

Öland
Solnedgång

måndag 2 april 2012

När paniken ligger på lur

Förra året listade jag mig på en vårdcentral nära mig och såg till att jag fick mitt cortison via internet. Trodde i  mitt stilla sinne att allt var frid och fröjd . Att det bara var att förnya receptet nu när det börja ta slut. Säg det som funkar smidigt?

Nu var jag plötsligt inte listad längre. Inte heller kan jag få medicinen utan att besöka dem heller. Sitter nu med medicin till någon dag till. Och har behov av medicinen nu. Om jag behöver nästa vecka vet jag inte. Ok, kommer hem runt 22 ikväll. Får väl försöka lista mig igen då. Sedan får de väl försöka få tag på mina papper. Vet inte riktigt hur det ska lyckas för jag misstänker att min gamla vårdcentral redan har skickat dem.

Frågan är hur snabbt får man en tid där efter? Eller ska det bli som vårdcentralen jag allra först gick till? Dvs efter att man har varit på akuten och fått medicin för det är total stopp vad det gäller andningen. (Ok överdriver något men det lät fördj***igt och det gjorde ont att andas.) Kanske man kunde få en tid. Vet folk som tom fick ta ambulans och blev inlagda på sjukhuset och den VC tyckte fortfarande inte att fanns behov av besök.

Nåja, påsken ska tillbringas på Öland, ett besök till Borgholms akuten kanske kan ge lite andningshjälp. För inte kan jag ha sådan tur att det blir så kallt nu några veckor att all pollen försvinner, inte en förkyldning så långt ögat kan nå samt inga diofter överlag......... Tror det är bäst att hålla tummarna för en kall påsk, frisk och doftfri påsk.

5 kommentarer:

  1. Det låter inte bra. Hoppas att du kan få en tid fort

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tur man kan göra mycket på internet. Man kunde tom be dem kontakta en efter att man åter igen hade valt. Men de kunde skriva ut medicinen förra året.

      Radera
  2. Vad bra att det löst sig om jag fattar det hela rätt! Vilken gullig bild :)

    SvaraRadera
  3. Vårdcentraler är inte vad det brukade vara. Hoppas att det ordnar upp sig.

    SvaraRadera
  4. Fantastiskt att tekniken kan lösa så mycket, hur klarade vi oss för ett par år sedan bara?

    SvaraRadera