Öland

Öland
Solnedgång

fredag 6 april 2012

Långfredag

Efter en omväg runt Oskarshamn och en mer känd ö utanför hamnade jag till sist på Öland. Trots att vi hade fått värmen påsatt redan under onsdagen kan jag tala om att det bara var på toaletten temperaturen var behaglig. Tur man har varma kläder liggande här och andra finesser för att iaf få en dräglig temperatur. Men jag går fortfarande med stor varm poncho ovanpå kläderna.

Ännu varken regn eller snö. Lär inte gråta speciellt mycket om det inte blir något av det heller. Både påskliljor och vitsipporna blommar för fullt och jag vill gärna ut och fotografera lite. Men frågan är om jag över huvudtaget vill till förrådet och ha loppis. Så trevligt väder är det inte. Tar mig väl dit iaf och plockar i ordning lite kartonger.

Maken ska röja idag och i morgon. Söndag och måndag har vi sett till att vara uppbokade med annat. Känns just nu väldigt bra. Kommer att ha väldigt dålig tillgång till internet denna helg då vi glömde modemet hemma. Och grannen har bara sitt på då de är hemma samt vakna. Annars får vi låna hur mycket vi vill.

Dags att äta något samt hjälpa maken med bokhyllorna han håller på att skruva fast i väggen samt montera in hyllorna  i den. Ha nu en riktigt bra påsk!


3 kommentarer:

  1. Usch! Här har det börjat snöa :(

    SvaraRadera
  2. Snön gömmer alla blommor som hade visat sig. Hoppas de vill komma igen efter snöfallet. Hoppas ni får en skön påskhelg!

    SvaraRadera
  3. Tack vad du är snäll!
    Jag är ju skyldig dig pengar, jag har inte glömt
    dom kommer så småningom.

    Ha en fin vecka o sköt om dig
    Kram

    SvaraRadera