Öland

Öland
Solnedgång

söndag 1 april 2012

Händer saker i mina fönster

Skulle fixa till mina fönster i vardagsrummet tänkte jag. Vilket slutade med en kompromiss. Mina blommor har nämligen fått för sig att det är säsong för att blomma nu. Tom blomman jag fick i huvudet blommar. Ok bara två men den häll ju på att bli utkastad när attackerade mig.


Hoyan som stod bredvid den tyckte också att det var dags att blomma.


Alltid roligt med blommor som håller sig med blommor. När jag sedan skulle vattna mina blommor såg jag att det blommade i köksfönstret också. Hoyan jag nästan har gett upp hoppet om att den någonsin skulle bli blommor på. Passar nu på att blomma.







På denna bilden är de inte helt utslagna men det kan jag tala om att de är idag. Väldigt fina dessutom. Bakom köksgardinen gömde sig min orkide med blommor. Frågan är om man vågar flytta på den så att man kan se den och därmed också njuta av den. Någon som vet?


Och om det nu blommar så mycket inne är det väl lika bra att se till att balkongen också får lite?? Fick maken med på den iden. Så nu blommar även balkonglådan. Men med påsken inpå ska det väl vara påskliljor i lådan? Hoppas bara de håller sig ett tag nu. OCH att de inte är som finast i påsk när vi inte är hemma.......

4 kommentarer:

  1. Så mycket vackra blommor du har. Jag tror du vågar flytta på orkidén. Jag skulle i alla fall göra det, för man vill ju se den blomma.

    SvaraRadera
  2. Porslins blommor är häftiga och smakar ganska gott om man slickar på saften :)

    SvaraRadera
  3. Blommorna ger en en massa glädje.

    SvaraRadera