Öland

Öland
Solnedgång

söndag 30 juni 2019

Så var ytterligare en helg försvunnen

Denna tycks dock ha varit så kort att jag funderar på om den ens hann att börja. Alla måsten är dock gjorda. Och varmt har det varit så de enda som blev gjort på utsidan var vattning av mina krukor, En 3 timmars promenad och en stund i solstolen. Men inte så länge stod väl ut en kvart eller något sånt. Mamma har dock även fått en hög med flaskor för hemmagjord saft. Hon behövde och jag hade.


Inomhus har tvätten, disken och frysrensning pågått. Dvs hela helgen har vi ätit färdiga matlådor från frysen så jag kan frysa in bär till vintern. Måste ju ha plats för det först. Fast bären som köptes hittade aldrig till frysen. En liter blev lunch och den andra kvalitetstestades. Blev helt klart godkända. Borde ha dammsugit men det fick vara.


Färglagt en bild av och till. Trodde jag blev klar men nu ser jag att jag vill göra den lite annorlunda så den var helt klart inte klar trots allt. 8 arbetsdagar kvar sen är det semester, Och gick denna helg fort kommer nästa att gå ännu fortare med både bröllop och 75 års kalas. Lika bra att lägga sig ed en gång så man orkar. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar