Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 27 juni 2019

En tur och retur på mindre än 38 timmar

Efter jobbet i tisdags var det till att ta sig hem lite kvickt och packa ner det sista. Hann med att fixa lite till magen också samt lite dryck och småtugg om man inte skulle hinna med att äta på morgonen dagen efter. Ett par bananer och lite knäcke brukar man klara sig bra på. Dock följde allt med hem utom bananerna. Och de åt jag mest upp för att de inte skulle bli dåliga. Blev upplockad straxt före 19 och klev in i hytten runt 22.30.


Gårdagen började med frukost 5,45 för att en timme senare rulla av båten. Eller vi satt iaf i bilen och väntade på vår tur. Sen direkt till första leverantören. En kortare lunchpaus och vi fortsatte till nr två runt 14,30. Hos nr 2 var vi klara runt 19,00. Bara för att sätta oss i bilen och åka tillfärjan som skulle ta oss hem. En ännu kortare paus för mat och vi landade till slut på båten. Tror klockan var 22,30 när jag äntligen klev in i hytten för att kunna sova. Kom dock inte till ro förrän efter midnatt.


Denna dag började straxt före 4. Skulle vi hinna med frukost var vi tvungna att äta så snart den började serveras vid 06,30. En timma senare satt vi i bilen och beredde oss för att köra av. Var tillbaka till jobbet före 09. Kunde konstatera tämligen tidigt att jag inte skulle orka att jobba varken till 18 eller 17 idag. Så 16,30ish gick jag hem.


Av någon konstig anledningen har det inte blivit mycket gjort idag. Och nu ska jag försöka sova i kvadrat så jag orkar med morgondagen. Men veckans timmar redan gjorda. Behöver dock städa av det jag har halkat efter samt skriva protokoll på bägge mötena. Sen hoppas jag maken hämtar mig i hyfsad tid. Borde kolla upp vad som måste göras denna helg och vad som kan vänta till nästa. Men har inte orkat. Lika bra att lägga sig. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar