Öland

Öland
Solnedgång

söndag 5 maj 2019

Lite upp och lite ner

Så var ytterligare en helg slut.  Förra gick man i korta byxor, barfota i sandaler och med jackan över armen. Denna helg har man gått med långa byxor, riktiga skor samt strumpor på fötterna och funderat mest hela helgen på varför man inte tog vinterjackan på sig. Ångrat att man även plockat bort mössa, vantar och halsdukar. Kallt med andra ord. Varit ute och gått en del trots det. Men inte så mycket som jag hade velat. Vill inte bli sjuk de närmaste veckorna. Har ett leverantörsbesök att göra med en resa på 4 dagar.


I fredags jobbade jag 8 timmar sen gick jag trots maken ännu inte hade kommit för att hämta mig. Fick en del steg där med. Väl hemma i huset sorterade jag tvätten efter att ha packat upp samt förberedde tvättmaskinen så den bara var att starta när jag vaknade på lördagsmorgonen. Blir en del tvätt på två veckor även om man inte behövde så mycket kläder första veckan av de två. Den andra var lika kall som den första varm.


Blommorna har fått vatten lite då och då hela helgen. Och citronträdet ser ut att ha klarat sig. Har tom ett par små citroner till på g. Lite mer osäkert med benjaminfikusen. Fast de brukar inte överleva mer än max ett halvår hos mig och denna har jag haft i minst tre år. Så vem vet den kanske överlever trots allt.


Förutom måsten och en del annat som varit mer lockande att göra har hela helgen varit en enda lång vila. Känner mig ändå en aning sliten. Men maken har legat på gränsen att bli förkyld hela veckan så ligger säkert någon sån skit i min kropp också och retas. Nåväl bara inte eländet bryter ut så. Nu skall dock väskan packas för en ny vecka. Blir hemma till i morgonbitti men vill helst sova så länge det går i morgon bitti. = Allt klart som går ikväll. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar