Öland

Öland
Solnedgång

söndag 12 maj 2019

En helg med vackert väder

Mycket tankar samt på tok för mycket av väldigt mycket. Eller helt enkelt ingenting. Beror från vilket håll man ser på sakerna. Det har iaf blivit flera promenader. Den ena längre än den andra och där emellan även någon kort. Totalt ca 3 mil. Som jag har vetskap. För går jag inte med telefonen i handen så vet jag inte hur mycket jag har rört på mig. Ska se till att köpa mig ett nytt aktivitetsarmband. Får bli när jag ar lite ledigt. Dvs typ semester eller så.


De allra mest nödvändiga måsten har blivit utförda och även något som hade kunnat vänta till nästa helg. Men den är redan uppbokad över öronen så då lär det inte bli mycket vettigt gjort. Tvätt och vattning av blommor är väl det jag får försöka lösa iaf. Tur tvättmaskinen iaf klarar sig själv om man bara laddar och tömmer den.


De håller på att laga vägarna i området där jag bor efter vinterns fibergrävningar. Har "bara" 6 diken eller väl hårda farthinder hem till mig. Låt beskriva hur jag känner för dessa "gupp". Det ska bli attans så skönt när de är lagade. Kommer inte att sörja dem alls. Inte för att man får köra fortare än 30 km/h i området men även 10km/h känns väl fort över dessa.


Nu är iaf väskan packad för ett leverantörs besök i veckan som kommer. Det tråkiga är att det tar en dag ner och en dag hem. Två dagar som liksom försvinner utan att man får något vettigt gjort alls. Men sysslor lär trilla in som om man vore på plats och kunde ta itu med dem. Lär ha fullt upp på fredag när jag är tillbaka. Men nu sova så jag kommer upp och hinner med tåget. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar