Öland

Öland
Solnedgång

söndag 19 maj 2019

En slöare helg får man leta efter

Maken hade en tid att passa i fredags så jag tog buss+buss+tåg+buss för att bli hämtad med bil sista biten. Hela veckan hade för mig varit mer än väl varm så hade klätt mig därefter. Kan tala om att det regnade mest hela resan + lite blåst. Så när det var dags att byta från buss till tåg hade jag en halvtimme på mig att hitta en varm tröja iaf att ha underjackan. Blev inte till att leta så noga utan mer och be dem ta fram en tröja i lagom storlek som iaf var varmare än det jag hade på mig. Köpa ytterligare en jacka var jag dock inte sugen på.


Hann med både inköp samt samtliga byten och maken var på plats för att ta mig den sista milen hem. Packade upp, förberedde tvättmaskinen och sedan somnade jag. Kunde dock inte sova så länge igår då vi hade städdag i området. Så mellan 9 och 12 var det räfsa, släpa ris och lite annat innan det blev grillad korv. Vid 14 var vi nere i Borgholm för att äta lite. Dock motordag så vi fick vänta 3 kvart innan vi fick plats och mat. Straxt efter 16 var vi hemma. Där och då somnade både jag och maken. Sov bara till 20. Ingen stor idé och åka ner och titta på fina bilar då. Tror crusingen börjar 18.


Idag vaknade jag tidigt för att somna om. Oavsett vilket så var tvätten (den blev tvättad mellan varven) struken, blommorna vattnade, maten avklarad, väskorna packade osv till 14,20 då maken körde ner mig till Borgholm för ett par timmars promenad. Sen fick han hämta mig när det var dags att åka. Och nu är jag rätt tacksam att jag får lägga mig igen. För jag är redan trött. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar